Stația de epurare a apelor uzate din Tășnad a fost finalizată Reviewed by CD on . Una dintre cele mai mari investiții de mediu realizate până acum în orașul Tășnad a fost finalizată. Stația de epurare a apelor uzate, construită de Societatea Una dintre cele mai mari investiții de mediu realizate până acum în orașul Tășnad a fost finalizată. Stația de epurare a apelor uzate, construită de Societatea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Stația de epurare a apelor uzate din Tășnad a fost finalizată

Stația de epurare a apelor uzate din Tășnad a fost finalizată

Stația de epurare a apelor uzate din Tășnad a fost finalizată
Una dintre cele mai mari investiții de mediu realizate până acum în orașul Tășnad a fost finalizată. Stația de epurare a apelor uzate, construită de Societatea APASERV cu fonduri europene, va elimina poluarea aerului și a solului, iar tășnădenii se vor putea bucura de un mediu curat și de o apă de foarte bună calitate. O mare parte din necesarul de energie electrică al stației este asigurat de centralele electrice fotovoltaice care reduc semnificativ costurile de exploatare.
Pe termen lung, reabilitarea sistemelor de apă și de canalizare, realizată în tot județul de către APASERV în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară APĂ și Consiliul Județean Satu Mare, va duce la servicii de bună calitate, la menținerea unui preț accesibil al apei și la protejarea mediului înconjurător.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus