Din ianuarie nu se majorează prețul apei potabile în județul Satu Mare Reviewed by CD on . Apaserv SA a fost solicitată să actualizeze analiza cost-beneficiu care face parte din studiul de fezabilitate al proiectului regional de dezvoltare a infrastru Apaserv SA a fost solicitată să actualizeze analiza cost-beneficiu care face parte din studiul de fezabilitate al proiectului regional de dezvoltare a infrastru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Din ianuarie nu se majorează prețul apei potabile în județul Satu Mare

Din ianuarie nu se majorează prețul apei potabile în județul Satu Mare

Din ianuarie nu se majorează prețul apei potabile în județul Satu Mare
Apaserv SA a fost solicitată să actualizeze analiza cost-beneficiu care face parte din studiul de fezabilitate al proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și canalizare în județul Satu Mare. Strategia de tarifare actualizată, modifică creșterea în termeni reali prevăzută pentru anul 2024 de la 17,3% la 0%, respectiv creșterea inflației este prevăzută începând cu 1 noiembrie 2024.
În consecință, în cadrul ședinței de astăzi a APASERV și a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară APĂ (ADI APĂ), s-a decis ca de la 1 ianuarie să NU se majoreze prețul apei potabile în județul Satu Mare. Satu Mare va fi astfel unul dintre județele din țară în care se furnizează servicii de înaltă calitate la prețuri mici pentru populație.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus