Serviciul Pașapoarte Satu Mare, redeschis publicului Reviewed by CD on . Având în vedere finalizarea lucrărilor de conectare a rețelelor specifice înainte de termenul stabilit inițial, începând de azi, 26 ianuarie, Serviciul Public C Având în vedere finalizarea lucrărilor de conectare a rețelelor specifice înainte de termenul stabilit inițial, începând de azi, 26 ianuarie, Serviciul Public C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Serviciul Pașapoarte Satu Mare, redeschis publicului

Serviciul Pașapoarte Satu Mare, redeschis publicului

Serviciul Pașapoarte Satu Mare, redeschis publicului
Având în vedere finalizarea lucrărilor de conectare a rețelelor specifice înainte de termenul stabilit inițial, începând de azi, 26 ianuarie, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Satu Mare devine operațional și va putea deservi cererile cetățenilor privind eliberarea oricărui tip de pașaport. În zilele următoare, până la sfârșitul săptămânii vor fi deservite toate persoanele care se prezintă la ghișeu, indiferent dacă au sau nu programare realizată, pentru asigurarea recuperării perioadei în care serviciul a fost indisponibil.
Noua locație a Serviciului Pașapoarte Satu Mare este în sediul administrativ de pe strada Alexandru Ioan Cuza colț cu strada Mircea cel Bătrân – intrarea la Pașapoarte se realizează de pe strada Cuza.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus