Acțiune de identificare a sătmărenilor fără adăpost Reviewed by CD on . Polițiștii locali fac un apel la sătmăreni și îi roagă să sprijine acțiunea de identificare a persoanelor fără adăpost. Polițiștii locali au desfășurat în aceas Polițiștii locali fac un apel la sătmăreni și îi roagă să sprijine acțiunea de identificare a persoanelor fără adăpost. Polițiștii locali au desfășurat în aceas Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune de identificare a sătmărenilor fără adăpost

Acțiune de identificare a sătmărenilor fără adăpost

Acțiune de identificare a sătmărenilor fără adăpost

Polițiștii locali fac un apel la sătmăreni și îi roagă să sprijine acțiunea de identificare a persoanelor fără adăpost. Polițiștii locali au desfășurat în această săptămână mai multe acțiuni pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Satu Mare.
Direcția de Asistență Socială Satu Mare, Poliția Locală și Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti le-au oferit hrană și ceai persoanelor care au refuzat să meargă la Centrul Social de Urgență- Adăpostul de Noapte. Acțiunile echipei mobile vor continua și în viitor, mai ales pe timpul nopții.

Poliția Locală face un apel către sătmăreni: să acorde sprijin în desfășurarea acestor acțiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să contacteze Dispeceratul Poliției Locale la numărul de telefon 0361.919 pentru a le veni în ajutor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus