Se redeschide creşa socială de pe Drumul Botizului Reviewed by CD on . Directoarea Serviciului Public de Asistenţă Socială, Doina Văsuţ, şi şeful Biroului de Prestaţii Sociale din cadrul acestei instituţii, Adrian Bălaj, au anunţat Directoarea Serviciului Public de Asistenţă Socială, Doina Văsuţ, şi şeful Biroului de Prestaţii Sociale din cadrul acestei instituţii, Adrian Bălaj, au anunţat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Se redeschide creşa socială de pe Drumul Botizului

Se redeschide creşa socială de pe Drumul Botizului

Se redeschide creşa socială de pe Drumul Botizului

Directoarea Serviciului Public de Asistenţă Socială, Doina Văsuţ, şi şeful Biroului de Prestaţii Sociale din cadrul acestei instituţii, Adrian Bălaj, au anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, redeschiderea, după trei ani de pauză din cauza lipsei de personal, a creşei sociale de pe Drumul Botizului.

Primarul Dorel Coica a declarat că s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemei personalului, inclusiv externalizarea serviciilor medicale şi de curăţenie, astfel că instituţia socială a fost redeschisă în condiţii legale.
Creşa asigură 20 de locuri pentru copii proveniţi din familii nevoiaşe, astfel că părinţii care nu au reuşit să-şi înscrie copiii la alte instituţii similare sunt aşteptaţi să depună cererile la sediul SPAS, respectiv Grădiniţa „Dumbrava Minunată” de pe strada Ilişeşti.
Reprezentanţii SPAS au anunţat, de asemenea, că din luna octombrie va începe distribuirea alimentelor oferite ca ajutoare de Uniunea Europeană pentru sătmărenii asistaţi social. Aceştia îşi vor putea ridica pachetele de la depozitul amenajat în fosta centrală termică de pe Aleea Jiului.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus