Se pregătește deschiderea primului traseu turistic de „Via Ferrata” din județul Satu Mare Reviewed by CD on . Consiliul Județean Satu Mare și Salvamont Satu Mare, în colaborare cu Primăria Bătarci, au prezentat operatorilor economici care activează în domeniul turistic Consiliul Județean Satu Mare și Salvamont Satu Mare, în colaborare cu Primăria Bătarci, au prezentat operatorilor economici care activează în domeniul turistic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se pregătește deschiderea primului traseu turistic de „Via Ferrata” din județul Satu Mare

Se pregătește deschiderea primului traseu turistic de „Via Ferrata” din județul Satu Mare

Se pregătește deschiderea primului traseu turistic de „Via Ferrata” din județul Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare și Salvamont Satu Mare, în colaborare cu Primăria Bătarci, au prezentat operatorilor economici care activează în domeniul turistic noul traseu “Via Ferrata” din Dealul Măgura, comuna Bătarci. Traseul turistic a fost deja amenajat și se fac ultimele pregătiri pentru a fi lansat publicului larg.

Pataki Csaba: “Consiliul Județean a asigurat spre comuna Bătarci o infrastructură rutieră de cea mai bună calitate, iar prin Serviciul Salvamont am amenajat și omologat câteva trasee turistice de care se bucură mii de iubitori de drumeții montane. Acum, prin „Via Ferrata” – o premieră absolută pentru județul Satu Mare – ne dorim să aducem o categorie cât mai largă a publicului în mijlocul naturii. Această activitate de aventură și recreere are un potențial turistic extraordinar, de aceea este necesar să continuăm parteneriatul între administrația publică județeană, cea locală și mediul privat. Acest parteneriat trebuie să se reflecte în dezvoltarea zonei și în bunăstarea celor care trăiesc aici”, a afirmat președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Traseul turistic „Via Ferrata” de la Bătarci va fi accesibil publicului larg la sfârșitul lunii septembrie. Are o lungime de 140 de metri, grad de dificultate A și este accesibil atât pentru copii, cât și pentru persoanele mai vârstnice dornice de activități în aer liber. Tehnica de parcurs este simplă, asemănătoare celei din parcurile de aventură, o activitate între escaladă şi drumeţie montană.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus