Primul traseu turistic de Via Ferrata din județul Satu Mare a fost inaugurat Reviewed by CD on . Primul traseu turistic de Via Ferrata din județul Satu Mare a fost inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute de zeci de persoane dornice de aventură. Vremea exc Primul traseu turistic de Via Ferrata din județul Satu Mare a fost inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute de zeci de persoane dornice de aventură. Vremea exc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primul traseu turistic de Via Ferrata din județul Satu Mare a fost inaugurat

Primul traseu turistic de Via Ferrata din județul Satu Mare a fost inaugurat

Primul traseu turistic de Via Ferrata din județul Satu Mare a fost inaugurat

Primul traseu turistic de Via Ferrata din județul Satu Mare a fost inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute de zeci de persoane dornice de aventură.
Vremea excelentă pentru astfel de activități în aer liber, a permis iubitorilor de natură să testeze noul traseu din Dealul Măgura, comuna Bătarci, amenajat de Salvamont Satu Mare.
Pentru a putea parcurge traseul de Via Ferrata nu este nevoie de o condiţie fizică specială. Via Ferrata are pe toată lungimea traseului un cablu de oţel fixat în stâncă, de care se prind sistemele de siguranţă, iar acolo unde traseul permite, există trepte metalice pentru o ascensiune mai uşoară.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus