Se modernizează drumul județean DJ193 Satu Mare – Borlești Reviewed by CD on . Consiliul Județean Satu Mare modernizează cu fonduri europene drumul județean DJ193 Satu Mare-Borlești-limită de județ Maramureș, în lungime de 40 de kilometri. Consiliul Județean Satu Mare modernizează cu fonduri europene drumul județean DJ193 Satu Mare-Borlești-limită de județ Maramureș, în lungime de 40 de kilometri. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Se modernizează drumul județean DJ193 Satu Mare – Borlești

Se modernizează drumul județean DJ193 Satu Mare – Borlești

Se modernizează drumul județean DJ193 Satu Mare – Borlești

Consiliul Județean Satu Mare modernizează cu fonduri europene drumul județean DJ193 Satu Mare-Borlești-limită de județ Maramureș, în lungime de 40 de kilometri. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a semnat astăzi contractul de proiectare și execuție a lucrărilor cu Asocierea DIFERIT AG SRL – DIFERIT SRL, contract în valoare de 200.810.474 lei.

Refacerea tronsonului va începe la ieșirea din municipiul Satu Mare și intrarea în localitatea Păulești, iar lucrările vor cuprinde localitățile Păulești, Ambud, Petin, Apateu, Corod, Culciu Mic, Culciu Mare, Cărășeu, Lipău, Valea Vinului, Roșiori, Pomi, Borlești, până la limita cu județul Maramureș. Durata de execuție a lucrărilor este de 24 luni, durata etapei de proiectare fiind de 6 luni. Pe traseul drumului modernizat vor fi amplasate 4 stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus