Câine redat unui sătmărean după 4 luni Reviewed by CD on . O patrulă de Jandarmerie aflată în serviciu pe strada Depozitelor din municipiul Satu Mare a observat un câine de rasă care rătăcea pe stradă. Câinele părea dez O patrulă de Jandarmerie aflată în serviciu pe strada Depozitelor din municipiul Satu Mare a observat un câine de rasă care rătăcea pe stradă. Câinele părea dez Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Câine redat unui sătmărean după 4 luni

Câine redat unui sătmărean după 4 luni

Câine redat unui sătmărean după 4 luni
O patrulă de Jandarmerie aflată în serviciu pe strada Depozitelor din municipiul Satu Mare a observat un câine de rasă care rătăcea pe stradă.
Câinele părea dezorientat, iar echipajul la prins cu ușurință. Au examinat patrupedul în căutarea unor eventuale răni, dar nu au găsit nimic. Au observat faptul că acesta este înregistrat cu microcip. Cu ajutorul unui medic veterinar au reușit să identifice proprietarul animalului.
Contactat de jandarmi, proprietarul câinelui le-a comunicat acestora faptul că își pierduse câinele de 4 luni de zile, și că deja nu mai avea speranța că îl va mai găsi.
Finalul a fost unul cu bucurie de ambele părți. A stăpânului care și-a regăsit câinele și a câinelui, care și-a regăsit stăpânul.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus