Satu Mare Business club lanseaza campania „Din suflet pentru animale” Reviewed by CD on . Satu Mare Business Club lansează o campanie pentru a veni în sprijinul animalelor de la adăpostul din Satu Mare. „Din suflet pentru animal” este organizată în s Satu Mare Business Club lansează o campanie pentru a veni în sprijinul animalelor de la adăpostul din Satu Mare. „Din suflet pentru animal” este organizată în s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Satu Mare Business club lanseaza campania „Din suflet pentru animale”

Satu Mare Business club lanseaza campania „Din suflet pentru animale”

Satu Mare Business club lanseaza campania „Din suflet pentru animale”

Satu Mare Business Club lansează o campanie pentru a veni în sprijinul animalelor de la adăpostul din Satu Mare. „Din suflet pentru animal” este organizată în scopul de a fii alături de iubitorii de animale și de a oferi o viață mai bună patrupedelor fără stăpân.

„Lansăm campania care se va desfășura lunar sub numele Din suflet pentru animale. În ultima zi de luni a fiecărei luni puteți aduce donații pentru animalele de la adăpostul de animale din Satu Mare. Sunt sute de animale la acest adăpost , nu demult am fost în această locație și am văzut situația de acolo. Punctul de colectare va fi la agenția de turism Paralela 45 situată în Satu Mare str Iuliu Maniu nr 2. Atenție , donațiile se pot face doar în ultima zi de luni a fiecărei luni”, este mesajul președintelui SMCB, Mircea Spătar.

Inițiatorii acestui eveniment sunt în căutarea și a unui magazin local de produse și hrană pentru animale, care să acorde discount-uri pentru această campanie.
„În această lună ziua în care puteți aduce hrană pentru animale, produse de curățenie, donații în bani , medicamente necesare pentru tratament sau orice altceva este data de 26 februarie. Invităm de asemenea un magazin local de produse și hrană pentru animale să se alăture campaniei oferind produse cu discount pentru această campanie, astfel dorim să dezvoltăm și mediul local iar banii să rămână în județ nu la marii retaileri. De asemenea suportul medicilor veterinari din județ este binevenit”, mai precizează Mircea Spătar.

Puteți urmări desfășurarea campaniei lunar pe pagina de Facebook Satu Mare Business Club. Orice informații suplimentare sau propuneri de colaborare referitor la această campanie pot fi obținute la adresa de e-mail : mircea.spatar@smbc.ro.

Vă atașăm și caldendarul de desfășurare a campaniei:

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus