Sală de sport reabilitată la Liceul cu Program Sportiv Reviewed by CD on . La Liceul cu Program Sportiv Satu Mare a avut loc luni, recepția lucrărilor de renovare, în prezența primarului Dorel Coica, viceprimarului Radu Roca, consilier La Liceul cu Program Sportiv Satu Mare a avut loc luni, recepția lucrărilor de renovare, în prezența primarului Dorel Coica, viceprimarului Radu Roca, consilier Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sală de sport reabilitată la Liceul cu Program Sportiv

Sală de sport reabilitată la Liceul cu Program Sportiv

Sală de sport reabilitată la Liceul cu Program Sportiv

La Liceul cu Program Sportiv Satu Mare a avut loc luni, recepția lucrărilor de renovare, în prezența primarului Dorel Coica, viceprimarului Radu Roca, consilierului local Manuela Rogoz și a sutelor de elevi.

Lucrările de reabilitare la Liceul Sportiv au constat în înlocuirea tâmplăriei, a geamurilor și a ușilor, iar investiția totală a fost de aproximativ 44.000 euro fără TVA.
Edilul-șef le-a spus elevilor prezenți la acest eveniment că administrația locală investește foarte mult în învățământ și în mișcarea sportivă. De asemenea, primarul le-a dat și o veste bună elevilor și anume că vor avea o sală polivalentă cu 6.000 de locuri și o piscină acoperită pentru înot, iar stadionul Olimpia va fi modernizat în totalitate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus