Reținuți în Satu Mare pentru trafic de droguri de risc Reviewed by CD on . La data de 26 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial La data de 26 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținuți în Satu Mare pentru trafic de droguri de risc

Reținuți în Satu Mare pentru trafic de droguri de risc

Reținuți în Satu Mare pentru trafic de droguri de risc

La data de 26 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au prins, în flagrant delict, două persoane, care ar fi intenționat să comercializeze droguri de risc, în județul Satu Mare.

Astfel, polițiștii au prins, în flagrant delict, doi bărbați, de 34, respectiv 38 de ani, ambii din județul Cluj, în timp ce ar fi intenționat să comercializeze 2,5 kilograme de muguri de cannabis, pentru 9.250 de euro.

Bărbații au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor legale.

Față de aceștia, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus