Programul de lucru al Centrului de vaccinare din Carei va fi redus Reviewed by CD on . Având în vedere că în ultima perioadă a scăzut mult intenția de vaccinare a populației adulte și a copiilor, programul de lucru al centrului de vaccinare din Ca Având în vedere că în ultima perioadă a scăzut mult intenția de vaccinare a populației adulte și a copiilor, programul de lucru al centrului de vaccinare din Ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Programul de lucru al Centrului de vaccinare din Carei va fi redus

Programul de lucru al Centrului de vaccinare din Carei va fi redus

Programul de lucru al Centrului de vaccinare din Carei va fi redus

Având în vedere că în ultima perioadă a scăzut mult intenția de vaccinare a populației adulte și a copiilor, programul de lucru al centrului de vaccinare din Carei va fi redus la începutul anului viitor, de la șapte zile pe săptămână, cât este în prezent, la trei zile. Careienii se vor putea vaccina împotriva COVID-19 în zilele de marți, joi și duminică, în intervalul orar 8.00-20.00.
Centrul de vaccinare va fi închis în 1 ianuarie 2022. În zilele de 31 decembrie 2021, respectiv în 2 ianuarie 2022, centrul va funcționa cu program redus de trei ore pe zi, în intervalul 10.00-13.00.
Persoanele programate în zilele enumerate mai sus sunt rugate să se reprogrameze la numerele de telefon ale Centrului de vaccinare (0747.177.480, respectiv 0722.648.075) pentru o dată anterioară sau ulterioară programării.
Centrului de vaccinare din municipiul Carei funcționează în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, situată pe strada Iuliu Maniu nr.21.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus