Proiectul Caiac SMile se derulează în județul Satu Mare Reviewed by CD on . 200 de copii speciali de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare împreună cu însoțitorii lor vor fi inițiați în schi de antrenorii și voluntarii C 200 de copii speciali de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare împreună cu însoțitorii lor vor fi inițiați în schi de antrenorii și voluntarii C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Proiectul Caiac SMile se derulează în județul Satu Mare

Proiectul Caiac SMile se derulează în județul Satu Mare

Proiectul Caiac SMile se derulează în județul Satu Mare

200 de copii speciali de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare împreună cu însoțitorii lor vor fi inițiați în schi de antrenorii și voluntarii Caiac SMile. Proiectul a demarat pe 17 februarie cu prima grupă formată din 14 copii de la clasa specială din Negrești-Oaș și șase însoțitori.
Programul, realizat de asociația Caiac SMile în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare, se va desfășura până la finalul sezonului de iarnă 2023. Beneficiarii acestui proiect sunt copiii cu cerințe educaționale speciale precum tulburare de spectru autist, sindrom Down sau tulburări emoționale și comportamentale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus