Polițiștii de frontieră au confiscat peste 12.000 pachete de țigări Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în PTF Petea şi la frontiera verde, 12.300 pachete ţigări de provenienţă u Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în PTF Petea şi la frontiera verde, 12.300 pachete ţigări de provenienţă u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Polițiștii de frontieră au confiscat peste 12.000 pachete de țigări

Polițiștii de frontieră au confiscat peste 12.000 pachete de țigări

Polițiștii de frontieră au confiscat peste 12.000 pachete de țigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în PTF Petea şi la frontiera verde, 12.300 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 114.000 lei, ţigări ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Miercuri, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, jud. Satu Mare s-a prezentat, pentru a intra în România, cetăţeanul român Vadim M., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, cu un autoturism marca Mercedes.
Existând suspiciuni că transportă ţigări de provenienţă ucraineană echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.
În urma acestuia, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în bancheta şi pereţii laterali ai autoturismului, cantitatea de 300 pachete ţigări, marca Marlboro, cu timbru ucrainean, în valoare de 1.350 lei.
Drept urmare, suceveanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, ţigările în valoare de aproximativ 1.350 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în cauză a fost reţinut de către autoritatea vamală până la plata amenzii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus