PNL Satu Mare a organizat o sărbătoare proprie a liberalismului Reviewed by CD on . Membrii Partidului Național Liberal Satu Mare au marcat 140 de ani de liberalism prin două manifestări și anume: depuneri de coroane la bustul lui I.C. Brătianu Membrii Partidului Național Liberal Satu Mare au marcat 140 de ani de liberalism prin două manifestări și anume: depuneri de coroane la bustul lui I.C. Brătianu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Politică»PNL Satu Mare a organizat o sărbătoare proprie a liberalismului

PNL Satu Mare a organizat o sărbătoare proprie a liberalismului

PNL Satu Mare a organizat o sărbătoare proprie a liberalismului

Membrii Partidului Național Liberal Satu Mare au marcat 140 de ani de liberalism prin două manifestări și anume: depuneri de coroane la bustul lui I.C. Brătianu din Piața Libertății și organizarea unui simpozion aniversar.

Dacă PLR-iștii au fost primii care au depus coroane de flori la bustul lui Brătianu, PNL-iștii nu s-au lăsat mai prejos, iar în după amiaza zilei de duminică s-au prezentat într-un număr foarte mare și au depus și ei o coroană de flori.
Discursuri prea multe nu s-au ținut, singurul care a vorbit despre părintele liberalismului, I.C. Brătianu, și despre evenimentele majore în care a fost implicat PNL-ul a fost Adrian Albu, fostul viceprimar, actual consilier local din partea PNL Satu Mare, iar fostul deputat liberal Liviu Dragoș a adus mulțumiri tuturor foștilor și actualilor membri ai partidului.
Grupul liberalilor s-a deplasat apoi la Biblioteca Județeană unde au depus o coroană de flori la placa amplasată pe clădirea care în urmă cu aproape un secol a fost primul sediu al liberalilor în Satu Mare.
O altă manifestare importantă are loc la restaurantul Poesis unde liberalii au organizat un simpozion cu tema „140 de ani: de la tradiție la modernitate”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus