Plătim mai puţin pentru apă, în compensare pentru avariile din reţea Reviewed by CD on . Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a solicitat societăţii Apaserv să diminueze valoarea facturilor de apă către consumatori, ca măsură de compensare Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a solicitat societăţii Apaserv să diminueze valoarea facturilor de apă către consumatori, ca măsură de compensare Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Plătim mai puţin pentru apă, în compensare pentru avariile din reţea

Plătim mai puţin pentru apă, în compensare pentru avariile din reţea

Plătim mai puţin pentru apă, în compensare pentru avariile din reţea

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a solicitat societăţii Apaserv să diminueze valoarea facturilor de apă către consumatori, ca măsură de compensare pentru neplăcerile pe care le-au avut sătmărenii în urma avariilor care au apărut în reţea la sfârşitul lunii trecute.

În data de 30 iulie, în jurul orei 15, la conducta principală de alimentare cu apă a municipiului Satu Mare s-a defectat o piesă, iar din cauza aceasta, timp de o zi, a curs apă murdară la toate robinetele din oraş.
În noaptea de 30 spre 31 iulie s-a procedat la remedierea defecţiunii şi spălarea conductelor prin hidranţi subterani şi supraterani cu apă tehnologică.
Din cauza pierderilor de apă produse în urma avariilor şi spălărilor de reţea, Comitetul Director al S.C. Apaserv Satu Mare S.A. a hotărât diminuarea facturilor către consumatori, aferente lunii iulie, cu contravaloarea unui metru cub de apă.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus