Peste o sută de bicicliști au participat la mini circuitul ciclistic Reviewed by CD on . Asociația CS Castelanii Carei, Agenția pentru Protecția Mediului în parteneriat cu Primăria Satu Mare, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, ISJ, Poliția Asociația CS Castelanii Carei, Agenția pentru Protecția Mediului în parteneriat cu Primăria Satu Mare, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, ISJ, Poliția Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Peste o sută de bicicliști au participat la mini circuitul ciclistic

Peste o sută de bicicliști au participat la mini circuitul ciclistic

Peste o sută de bicicliști au participat la mini circuitul ciclistic

Asociația CS Castelanii Carei, Agenția pentru Protecția Mediului în parteneriat cu Primăria Satu Mare, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, ISJ, Poliția Locală și Direcția Silvică au organizat sâmbătă dimineață un mini circuit ciclistic la care au participat 100 de sătmăreni.

Acțiunea de astăzi care poartă titlul generic „Împreună pe două roti pentru mediu curat și sănătos”, și-a propus promovarea transportului alternativ prin practicarea mersului pe biciclete, dar și cunoașterea bazelor sportive din municipiu.
Bicicliștii au pornit de pe platoul din P-ța 25 Octombrie și au vizitat fiecare bază sportivă: Sala de Scrimă „Alexandru Csipler”, Sala de Box „Voința”, Sala de Sport „Ecaterina Both”, apoi au luat-o spre Aquastart – str. Gorunului, str. Gheorghe Barițiu – Str. Rodnei, Stadionul Olimpia, – str.Avram Iancu – Calea Traian – B-dul Vasile Lucaciu – P-ța Romană – B-dul Henri Coandă, Bazele sportive de tenis „Sănătatea” și „Unio”. La fiecare dintre aceste baze, bicicliștii au plantat câte un copăcel în memoria sportivilor sătmăreni.
„Astăzi este despre mișcare, ecologie și în același timp un moment de apreciere și reculegere în aprecierea foștilor sportivi din Satu Mare. E o zi frumoasă și spear să ne bucurăm din plin de această zi”, a declarat directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Virgil Dragoș.
La finalul traseului, participanții au poposit la taberele școlare unde au servit o masa câmpenească oferită de organizatori.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus