Peste 500 kg de cafea confiscată la P.T.F. Halmeu Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un cetăţean maghiar care a încercat să scoată din ţară peste 500 de kg Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un cetăţean maghiar care a încercat să scoată din ţară peste 500 de kg Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Peste 500 kg de cafea confiscată la P.T.F. Halmeu

Peste 500 kg de cafea confiscată la P.T.F. Halmeu

Peste 500 kg de cafea confiscată la P.T.F. Halmeu

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un cetăţean maghiar care a încercat să scoată din ţară peste 500 de kg cafea fără documente legale.

În data de 12 ianuarie 2016, în P.T.F. Halmeu s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean maghiar, Sandor H., în vârstă de 37 ani, conducând o autoutilitară marca Citroen Jumper.
Având suspiciuni că acesta transportă bunuri fără documente legale, echipa mixtă de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport.
Cu această ocazie a fost descoperită, ascunsă într-un loc special amenajat în platforma autoturismului, cantitatea de 527 kg de cafea, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.
Întreaga cantitate de cafea în valoare de 13.200 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 5.000 lei.
Totodată, autoturismul a fost confiscat de către inspectorii vamali deoarece avea confecţionat locaş special amenajat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus