Peste 3.400 pachete de țigări au fost confiscate în luna iulie Reviewed by CD on . Conform centralizatorului acţiunilor şi a rezultatelor obținute în cadrul Planului judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări și a evaziunii fiscale, în Conform centralizatorului acţiunilor şi a rezultatelor obținute în cadrul Planului judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări și a evaziunii fiscale, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Peste 3.400 pachete de țigări au fost confiscate în luna iulie

Peste 3.400 pachete de țigări au fost confiscate în luna iulie

Peste 3.400 pachete de țigări au fost confiscate în luna iulie

Conform centralizatorului acţiunilor şi a rezultatelor obținute în cadrul Planului judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări și a evaziunii fiscale, în luna iulie 2015 lucrătorii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, cei ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ai Birourilor Vamale şi ai Sectoarelor Poliţiei de Frontieră au întreprins 55 de acţiuni.

Ca urmare a acestor acţiuni au fost reținute în vederea confiscării bunuri în valoare de 15.309,5 lei. Dintre acestea 3.402 pachete de ţigări, iar 2.300 fire fire de ţigarete au fost abandonate.
În urma acestor acţiuni au fost aplicate șase contravenţii cu o valoare de 28.000 lei. Prejudiciul creat statului român este de 13.621,5 lei.
Menţionăm că în baza ordinului prefectului nr.343/2012 este constituit Grupul de lucru pentru contracararea contrabandei cu țigări pe raza județului Satu Mare.
Din grupul de lucru condus de prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram fac parte toate instituțiile cu atribuții în acest domeniu, care au întocmit Planul de acțiune și modelul de raportare săptămânal al acțiunilor întreprinse.
Pe baza acestor rapoarte săptămânale este întocmit un Centralizator lunar al rezultatelor obținute care este prezentat prefectului județului.
Analiza acestor rezultate, obstacolele întâmpinate și propunerile de măsuri sunt discutate apoi în ședințele Grupului de lucru care au loc trimestrial.
Prefectul dr. Eugeniu Avram cere instuţiilor abilitate, vigilenţă, profesionalism şi implicare totală în vederea diminuării acestui fenomen.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus