Percheziţii la domiciliul fostei juriste de la Apaserv, Daciana Filip Reviewed by CD on . Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, în perioada 201 Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, în perioada 201 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Percheziţii la domiciliul fostei juriste de la Apaserv, Daciana Filip

Percheziţii la domiciliul fostei juriste de la Apaserv, Daciana Filip

Percheziţii la domiciliul fostei juriste de la Apaserv, Daciana Filip

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, în perioada 2013-2014, a unor infracţiuni de delapidare în dauna unei societăţi comerciale de interes public de pe raza municipiului Satu Mare.

În cursul zilei de joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, a fost efectuată o percheziţie domiciliară în municipiul Satu Mare, la domiciliul unei persoane fizice.
Conform informaţiilor noastre, este vorba despre fosta juristă a societăţii Apaserv, Daciana Filip, acuzată că ar fi delapidat nu mai puţin de 200.000 de lei din conturile operatorului de apă-canalizare.
Conducerea Apaserv, prin directorul Dan Stegerean, a depus o plângere penală în care a arătat că jurista Daciana Filip ar fi ridicat din conturile societăţii, prin casierie, suma de 200.000 de lei, motivând că ar fi vorba despre taxe de timbru pentru procesele în care a reprezentat Apaserv.
Potrivit conducerii Apaserv, sumele achitate pentru taxele de timbru au fost mult mai mici, calculându-se un prejudiciu de circa 200.000 de lei. Managerul Dan Stegerean susţine că totul a ieşit la iveală în luna septembrie, după ce s-a constatat că sumele ridicate de jurista Daciana Filip nu aveau acoperire cu documente justificative.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus