Parteneriatul Strategic cu SUA, la un nou nivel Reviewed by CD on . Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, continuă politica de întărire a Parteneriatului Strategic cu SUA, pe care a impus-o pe vremea când era ministru al Apăr Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, continuă politica de întărire a Parteneriatului Strategic cu SUA, pe care a impus-o pe vremea când era ministru al Apăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Parteneriatul Strategic cu SUA, la un nou nivel

Parteneriatul Strategic cu SUA, la un nou nivel

Parteneriatul Strategic cu SUA, la un nou nivel

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, continuă politica de întărire a Parteneriatului Strategic cu SUA, pe care a impus-o pe vremea când era ministru al Apărării Naționale.

În cadrul acestei strategii, el a participat recent la o conferință internațională, găzduită de capitala Albaniei – Tirana, ce a avut ca temă principală combaterea pericolului reprezentat de întoarcerea în Europa a islamiștilor care au luptat în rândurile ISIS în Siria sau alte zone de conflict.
În timpul conferinței, senatorul sătmărean a avut discuții cu reprezentanți ai elitei militare a Statelor Unite ale Americii.
”Am avut plăcerea să-i reîntâlnesc pe Pete Marocco, șef de birou în cadrul Departamentului de Stat de la Washington, si pe Bob McEwen, senator. Cu această ocazie am reiterat angajamentele celor două state, România și SUA, manifestându-ne dorința întăririi Parteneriatului Strategic și o cooperare cât mai stransă pe viitor” – a declarat Gabriel Leș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus