Antreprenorul lunii iunie al Ambasadei SUA: Alexandra Lipovan Reviewed by CD on . O tânără sătmăreancă, orfană de ambii părinţi încă din adolescenţă, dar care are deja în spate ani buni de experienţă în businessuri din diverse domenii, Alexan O tânără sătmăreancă, orfană de ambii părinţi încă din adolescenţă, dar care are deja în spate ani buni de experienţă în businessuri din diverse domenii, Alexan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Antreprenorul lunii iunie al Ambasadei SUA: Alexandra Lipovan

Antreprenorul lunii iunie al Ambasadei SUA: Alexandra Lipovan

Antreprenorul lunii iunie al Ambasadei SUA: Alexandra Lipovan

O tânără sătmăreancă, orfană de ambii părinţi încă din adolescenţă, dar care are deja în spate ani buni de experienţă în businessuri din diverse domenii, Alexandra Lipovan, a fost aleasă „Antreprenorul lunii iunie” de către Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, în cadrul unui program ce aduce în prim plan persoane şi companii care demonstrează cele mai importante trăsături ale unui antreprenor.

Premiul i-a fost înmânat miercuri de ataşatul de presă al Ambasadei SUA, Angela Gemza, în prezenţa primarului Dorel Coica şi a subprefectului Altfatter Tamas, în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost alături de Alexandra mulţi prieteni, majoritatea tineri întreprinzători locali, membri ai unui club în care activează cu toţii.
În 2012 Alexandra Lipovan a înfiinţat Clătităria ClaTos, o căsuţă mobilă unde comercializează clătite pregătite în stil tradiţional franţuzesc. Înarmată cu pasiunea pentru gătit şi o mică sumă de bani economisiţi dintr-un serviciu cu jumătate de normă, Alexandra a lansat această microîntreprindere în timpul studenţiei sale la Cluj.
Ea a transformat pasiunea pentru clătitele franţuzeşti într-o afacere înfloritoare şi de succes, cu doi angajaţi. Căsuţa sa mobilă este o prezenţă îndrăgită pe străzile pitoreşti din Satu Mare, oferind preparate delicioase la un preţ accesibil.
Alexandra Lipovan şi-a folosit succesul pentru a îmbunătăţi vieţile copiilor îngrijiţi prin programe de asistenţă socială, ca parte a campaniei sale umanitare „O clătită pentru o cauză nobilă”. În cadrul campaniei, ea donează profiturile realizate în fiecare zi de vineri Serviciului de Asistenţă Socială al Municipiului Satu Mare.
Ambasada SUA o felicită pe Alexandra Lipovan pentru succesul său. Ea ne reaminteşte tuturor că economia românească oferă o multitudine de oportunităţi mici şi mari de afaceri, accesibile celor care au curajul de a le încerca. Pe măsură ce România continuă să se dezvolte, va avea de câştigat graţie antreprenorilor care înfiinţează noi companii, le adaptează şi le reformează pe cele vechi şi conduc ţara spre viitor.
Nominalizările pentru competiţia „Antreprenorul lunii” se pot trimite în continuare la: RomanianEntrepreneur@state.gov. Mai multe informaţii despre program la: http://romania.usembassy.gov/entrepreneur-of-the-month.html.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus