Paradă retro la Satu Mare Reviewed by CD on . Sute de mașini veteran din România, Polonia, Ungaria, Austria și Ucraina au participat sâmbătă la deja tradiționala paradă organizată la Satu Mare de Clubul Dru Sute de mașini veteran din România, Polonia, Ungaria, Austria și Ucraina au participat sâmbătă la deja tradiționala paradă organizată la Satu Mare de Clubul Dru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Paradă retro la Satu Mare

Paradă retro la Satu Mare

Paradă retro la Satu Mare

Sute de mașini veteran din România, Polonia, Ungaria, Austria și Ucraina au participat sâmbătă la deja tradiționala paradă organizată la Satu Mare de Clubul Drum Bun al pasionaților de asemenea autovehicule.

Clubul a fost înființat în urmă cu șase ani de un grup de colecționari de Dacii românești din orașul polonez Cracovia, care au luat legătura cu un grup de inițiativă din Satu Mare condusă de George Negrea, iar parada organizată împreună a ajuns deja la cea de-a patra ediție.
Majoritatea automobilelor participante la paradă au fost mărci românești fabricate înainte de 1989, dar acestora li s-au adăugat și alte mașini de epocă din toate țările învecinate.
Coloana de mașini a pornit de la Muzeul Daciei Românești de pe Drumul Botizului și a defilat prin zona centrală a municipiului, toți cei curioși având posibilitatea timp de mai multe ore să admire aceste nostalgii pe patru roți, parcate în sensul giratoriu din Piața Libertății.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus