Oșan prins cu armă și muniție, fără să posede autorizație Reviewed by CD on . În data de 08.08.2016, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, aflați în desfășurarea unei acțiuni pe linia verificării modului de respectare a regimului armelor În data de 08.08.2016, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, aflați în desfășurarea unei acțiuni pe linia verificării modului de respectare a regimului armelor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oșan prins cu armă și muniție, fără să posede autorizație

Oșan prins cu armă și muniție, fără să posede autorizație

Oșan prins cu armă și muniție, fără să posede autorizație

În data de 08.08.2016, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, aflați în desfășurarea unei acțiuni pe linia verificării modului de respectare a regimului armelor și munițiilor, au identificat un bărbat de 62 de ani, din comuna Gherța Mică, județul Satu Mare, care deținea la domiciliul său o pușca cu aer comprimat și 11 bile din plumb, fără a deține autorizație pentru acestea.

Pușca împreună cu muniția, respectiv 11 bile din plumb au fost ridicate în vederea confiscării iar cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea sau portul, fără drept, de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, faptă prevazută si pedepsită de art. 342 alin. 2 din Codul Penal.

În cursul zilei de ieri, pe principalele artere din județ, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere.

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 154 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002, în valoare de 16 785 lei și au fost reținute în vederea dreptului de a conduce 6 permise de conducere, majoritatea pentru efectuarea de manevre neregulamentare de depășire.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus