Accident la Ciuperceni. Mai multe persoane au ajuns la spital Reviewed by CD on . Efectuarea unei depășiri neregulamentare a fost cauza unui accident rutier produs în localitatea Ciuperceni. În data de 08.08.2016, în jurul orei 14.30, Inspect Efectuarea unei depășiri neregulamentare a fost cauza unui accident rutier produs în localitatea Ciuperceni. În data de 08.08.2016, în jurul orei 14.30, Inspect Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident la Ciuperceni. Mai multe persoane au ajuns la spital

Accident la Ciuperceni. Mai multe persoane au ajuns la spital

Efectuarea unei depășiri neregulamentare a fost cauza unui accident rutier produs în localitatea Ciuperceni.

În data de 08.08.2016, în jurul orei 14.30, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare a fost sesizat printr-un apel la SNAU 112, despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Ciuperceni, județul Satu Mare.
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 48 de ani din comuna Turț, în timp ce conducea un microbuz pe DN 19, dinspre Satu Mare spre Livada, pe fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depășire, a pierdut controlul asupra vehiculului, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 57 de ani din Turț, pasageră în autoturism, care a fost a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul rutier.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus