Olimpia amicale de lux în Cipru. Dina și Munteanu nu au semnat. Reviewed by CD on . Jucătorii Olimpiei Satu Mare se pregătesc intens în aceste zile înainte de a pleca în cantonament în Cipru unde se pare că vor disputa câteva meciuri amicale de Jucătorii Olimpiei Satu Mare se pregătesc intens în aceste zile înainte de a pleca în cantonament în Cipru unde se pare că vor disputa câteva meciuri amicale de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Olimpia amicale de lux în Cipru. Dina și Munteanu nu au semnat.

Olimpia amicale de lux în Cipru. Dina și Munteanu nu au semnat.

Olimpia amicale de lux în Cipru. Dina și Munteanu nu au semnat.

Jucătorii Olimpiei Satu Mare se pregătesc intens în aceste zile înainte de a pleca în cantonament în Cipru unde se pare că vor disputa câteva meciuri amicale de lux.

De când s-a reunit lotul, elevii lui Bogdan Andone au efectuat câte două antrenamente pe zi, iar marți ar fi trebuit să dispute un meci amical în Ungaria, dar se pare că echipa gazdă l-a anulat.
În ceea ce privește noutățile legate de „noile achiziții”, la sfârșitul săptămânii trecute au venit la Satu Mare Mihai Dina și Cristi Munteanu, ambii de la CSM Râmnicu Vâlcea pentru a purta discuții cu clubul sătmărean. Cei doi au făcut câteva antrenamente, dar se pare că încă nu au semnat nici un contract și putem spune că Olimpia Satu Mare nu s-a întărit deocamdată.
Se pare că nici Adrian Voicu, care e de o săptămână la Satu Mare, nu și-a pus semnătura pe contract, iar în probe se mai află Cristian Bucur de la FC Zalău și Andrei Suciu atacant în vârstă de 19 ani de la FC Nordinghen.
„Galben-albaștrii” vor efectua miercuri vizitele medicale, joi vor dipsuta un meci amical, iar vineri vor pleca cu trenul la București, de unde vor lua avionul spre Cipru. Cantonamentul va avea loc la 10 km de Limassol, iar primul meci amical e programat luni, 30 ianuarie cu Ypsonas echipa de liga a 3-a din Cipru.
Tot în ceea ce privește meciurile amicale, în data de 2 februarie Olimpia va întâlni Steaua Roșie Belgrad, iar în 4 februarie echipa a 2-a a formației Spartak Moscova, ocupanta locului 1 în Ligia a 2-a din Moscova.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus