O singură medie de 10 la Bac 2012 în judeţul Satu Mare. Vezi despre cine este vorba Reviewed by CD on . Rezultatele slabe şi foarte slabe de anul acesta la examenul de Bacalaureat au făcut ca unicul absolvent de liceu din acest an din judeţul nostru cu media "perf Rezultatele slabe şi foarte slabe de anul acesta la examenul de Bacalaureat au făcut ca unicul absolvent de liceu din acest an din judeţul nostru cu media "perf Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O singură medie de 10 la Bac 2012 în judeţul Satu Mare. Vezi despre cine este vorba

O singură medie de 10 la Bac 2012 în judeţul Satu Mare. Vezi despre cine este vorba

O singură medie de 10 la Bac 2012 în judeţul Satu Mare. Vezi despre cine este vorba

Rezultatele slabe şi foarte slabe de anul acesta la examenul de Bacalaureat au făcut ca unicul absolvent de liceu din acest an din judeţul nostru cu media “perfectă” să fie Veronica Diana Feier, de la Colegiul Naţional “Ioan Slavici” din municipiul Satu Mare.

Veronica a obţinut 10 la toate probele examenului maturităţii, fiind singura cu media maximă din acest an din tot judeţul Satu Mare.

Dacă în anii precedenţi Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” a condus lista elevilor eminenţi de la Bac, având anul trecut două medii de 10, anul acesta bătălia mediilor a fost câştigată categoric de Slavici.

Cele mai multe medii de 10 au fost înregistrate în judeţul Argeş, în număr de 11, iar restul judeţelor au între 0 şi 4 medii maxime. Ei bine, Satu Mare nu e codaş de această dată, dar nici printre primele judeţe nu se regăseşte. Ministerul Educaţiei va oferi premii speciale şi în acest an elevilor din ţară cu cele mai bune rezultate.

Felicitări Veronicăi Feier!!!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus