Jandarmii au grijă de sătmărenii de la ştranduri şi zonele de agrement Reviewed by CD on . Jandarmii sătmăreni au început acţiunile de prevenire specifice zonelor balneare şi de agrement din judeţul Satu Mare. În această diminaţă jandarmii din cadrul Jandarmii sătmăreni au început acţiunile de prevenire specifice zonelor balneare şi de agrement din judeţul Satu Mare. În această diminaţă jandarmii din cadrul Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii au grijă de sătmărenii de la ştranduri şi zonele de agrement

Jandarmii au grijă de sătmărenii de la ştranduri şi zonele de agrement

Jandarmii au grijă de sătmărenii de la ştranduri şi zonele de agrement

Jandarmii sătmăreni au început acţiunile de prevenire specifice zonelor balneare şi de agrement din judeţul Satu Mare.

În această diminaţă jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare au efectuat acţiuni de prevenire în zona ştrandului Tăşnad. Acţiunea face parte din campania „Jandarmii sunt oamenii de lângă tine”, iniţiată la ştrandul din Tăşnad.

Astfel, astăzi începând cu ora 11.00, jandarmii au distribuit pliante cu mesajul „La ştrand în siguranţă!” şi au prezentat turiştilor câteva reguli minime de precauţie şi de siguranţă a copiilor şi bunurilor personale.

„În vederea eliminării riscurilor de dispariţie a minorilor şi prevenirii pierderii unor bunuri, oamenii legii i-au sfătuit pe cei aflaţi în apropierea ştrandului să fie mai atenţi, iar în caz de necesitate să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică sau să apeleze numărul de urgenţă 112. Prin intermediul acestor acţiuni urmărim creşterea gradului de informare şi responzabilizare a tuturor persoanelor aflate în timpul liber în zonele de recreere şi agrement pentru a evita neplăcerile cauzate de neatenţie sau de acele persoane care comit fapte antisociale profitând de vigilenţa scăzută a unor cetăţeni pe timpul sezonului estival”, se arată într-un comunicat remis de IJJ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus