O nouă expoziție de carte a Asociației STEA Reviewed by CD on . După ce prima expoziție de carte s-a dovedit a fi interes pentru sătmăreni, Asociația STEA organizează a doua acțiune de strângere de fonduri prin oferirea de c După ce prima expoziție de carte s-a dovedit a fi interes pentru sătmăreni, Asociația STEA organizează a doua acțiune de strângere de fonduri prin oferirea de c Rating:
Ești aici: Acasă » Educație»O nouă expoziție de carte a Asociației STEA

O nouă expoziție de carte a Asociației STEA

O nouă expoziție de carte a Asociației STEA

După ce prima expoziție de carte s-a dovedit a fi interes pentru sătmăreni, Asociația STEA organizează a doua acțiune de strângere de fonduri prin oferirea de cărți la mâna a doua celor interesați, în schimbul unei donații modice.

Acțiunea va avea loc vineri, 12 iulie, de la ora 13.00, în Pasajul Corneliu Coposu. Intitulată sugestiv „O carte pentru sufletul tău!”, campania își propune să ofere sătmărenilor posibilitatea de a pleca acasă cu o carte ieftină, iar din strângerea de fonduri să fie achiziționate alimente, medicamente și produse de ingienă pentru Centrul de zi unde vin copiii și tinerii străzii.
„Cărțile provin din donații de la sătmăreni, majoritatea persoane în vârstă care ne-au spus că dacă nu ne pot ajuta financiar, să valorificăm donațiile și astfel să putem acoperi parte din costurile de la Centrul de zi. În urma mediatizării primei acțiuni, am fost sunați și întrebați când mai organizăm un astfel de târg. Așadar, există interes și asta ne bucură foarte mult”, a spus reprezentantul asociației, Diana Bretan.
Printre titlurile expuse amintim: DEX-ul elevului; Metode și tehnici de exprimare orală, Mic atlas istoric al sec. XX; Biblia hazlie, 50 de documente strict secrete care au schimbat istoria; Recomandări psihanalitice pentru mame etc.
Târgul de vineri cuprinde nume mari din proza și poezie română și straină, precum Marin
Preda, Eugen Barbu, Ion Creanga, Victor Hugo, Ellen White, Alexandre Dumas., Cervantes și mulți alții. Totodată, o parte dintre cărți sunt dedicate regimului nazist și documentelor secrete.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus