Manifestări de Ziua Națională la CN Mihai Eminescu Reviewed by CD on . Elevii și profesorii de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Satu Mare au întâmpinat Ziua Națională a României cu o serie de manifestări cu caracter patrioti Elevii și profesorii de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Satu Mare au întâmpinat Ziua Națională a României cu o serie de manifestări cu caracter patrioti Rating: 0
Ești aici: Acasă » Editorial»Manifestări de Ziua Națională la CN Mihai Eminescu

Manifestări de Ziua Națională la CN Mihai Eminescu

Manifestări de Ziua Națională la CN Mihai Eminescu

Elevii și profesorii de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Satu Mare au întâmpinat Ziua Națională a României cu o serie de manifestări cu caracter patriotic.

Astfel, în fiecare clasă au fost rostite alocuțiuni dedicate sărbătorii naționale, elevii au primit cocarde tricolore, a fost organizată o expoziție de grafică şi desene „95 de ani de la Marea Unire”, precum și o expoziţia etnografică „Identitate naţională – Identitate locală: din lada de zestre a bunicii”.
În atmosfera marii sărbători de la Alba Iulia, s-au făcut audiţii de muzică populară veche românească şi cântece patriotice, iar grupul „Folclorica” a susținut un concert la inaugurarea Flilialei nr. 2 Lucian Blaga a Bibliotecii Judeţene Satu Mare.
Duminică, 1 Decembrie, elevi şi profesori ai şcolii se vor alătura sătmărenilor care vor participa la depunerile de coroane organizate în mod festiv la statuia lui Vasile Lucaciu.
Mulţumim bunicilor şi părinţilor elevilor noştri care ni s-au alăturat în realizarea
cu succes a unei veritabile lecţii de istorie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus