Întâlnirea tinerilor greco-catolici din Eparhia Maramureșului Reviewed by CD on . Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat sâmbătă la „Întâlnirea tinerilor greco-catolici din Eparhia de Maramureş” organizată de P Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat sâmbătă la „Întâlnirea tinerilor greco-catolici din Eparhia de Maramureş” organizată de P Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Întâlnirea tinerilor greco-catolici din Eparhia Maramureșului

Întâlnirea tinerilor greco-catolici din Eparhia Maramureșului

Întâlnirea tinerilor greco-catolici din Eparhia Maramureșului

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat sâmbătă la „Întâlnirea tinerilor greco-catolici din Eparhia de Maramureş” organizată de Protopopiatul Greco–Catolic de Satu Mare.

Alături de peste 1.000 de tineri din Baia Mare, Chioar, Ciscarpatin de Satu Mare, Iza Vişeu, Mănăştur, Seini, Sighet, Țara Oaşului şi Satu Mare s-au aflat PSS Vasile Bizău, episcop greco-catolic de Maramureş și protopopul greco-catolic de Satu Mare, Dumitru Roman.
Președintele Consiliului Județean Satu Mare s-a declarat impresionat de numărul mare de tineri participanți.

 

“Tema din acest an a întâlnirii tinerilor greco-catolici din Eparhia de Maramureş este una plină de conținut: <<Mergeţi şi faceţi-vă discipoli din toată lumea>>.

Asta le spun și eu tinerilor: mergeți și spuneți-le prietenilor și colegilor voștri că pentru a avea un viitor trebuie să studiați, să aveți un bagaj de cunoștințe bogat. Trebuie să vă construiți o carieră pentru a da ceva societății în care trăiți. Și toate acestea le puteți obține dacă aveți credință în Dumnezeu. Nu vă mulţumiţi cu nimic altceva decât cu cele mai înalte idealuri!
Sunteţi îndreptăţiţi să nu fiţi satisfăcuţi de distracţii lipsite de conţinut, de mode trecătoare şi de idealuri mărunte de viaţă. Dacă aveţi credință în Dumnezeu, veţi şti să evitați mediocritatea şi conformismul atât de răspândite în societatea noastră” – a spus Adrian Ștef.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus