Mii de sătmăreni au petrecut un week-end familial în Grădina Romei Reviewed by CD on . Aleile din Grădina Romei au fost pline la acest sfârșit de săptămână cu mii de sătmăreni care au ieșit din case, încurajați de vremea frumoasă și atrași de prog Aleile din Grădina Romei au fost pline la acest sfârșit de săptămână cu mii de sătmăreni care au ieșit din case, încurajați de vremea frumoasă și atrași de prog Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mii de sătmăreni au petrecut un week-end familial în Grădina Romei

Mii de sătmăreni au petrecut un week-end familial în Grădina Romei

Mii de sătmăreni au petrecut un week-end familial în Grădina Romei

Aleile din Grădina Romei au fost pline la acest sfârșit de săptămână cu mii de sătmăreni care au ieșit din case, încurajați de vremea frumoasă și atrași de programul cultural bogat și aromele îmbietoare de la concursul de bogracs organizat cu ocazia unei noi ediții de Week-end Familial sub egida UDMR, a Consiliului Județean și Consiliului Local Satu Mare.

A fost o atmosferă cu adevărat familială, cu nenumărate jocuri și concursuri pentru toți membrii familiei, dar și cu spectacole și concerte de toate genurile pe scena principală.

Programul cultural a fost conceput pentru vorbitorii de limba maghiară, dar la standurile și terasele din parc se vorbea la fel de mult și românește, semn că sătmărenii de toate națiile au savurat împreună bogracs-ul și berea.

Printre oaspeții organizatorilor s-au numărat și primarul și viceprimarul Sătmarului, Dorel Coica, respectiv Radu Roca, invitați la un babgulyas de către cei cărora le-au preluat posturile în Primărie, Iuliu Ilyes și Kereskenyi Gabor.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus