Încă cinci membri PP-DD excluși din partid! Reviewed by CD on . A început jihadul în partidul controlat de Dan Diaconescu (PP-DD). La numai câteva ore după ce au decis să rupă protocolul cu PSD, cinci parlamentari au fost ex A început jihadul în partidul controlat de Dan Diaconescu (PP-DD). La numai câteva ore după ce au decis să rupă protocolul cu PSD, cinci parlamentari au fost ex Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încă cinci membri PP-DD excluși din partid!

Încă cinci membri PP-DD excluși din partid!

Încă cinci membri PP-DD excluși din partid!

A început jihadul în partidul controlat de Dan Diaconescu (PP-DD). La numai câteva ore după ce au decis să rupă protocolul cu PSD, cinci parlamentari au fost excluşi din partid. Printre aceștia se numără: Daniel Vasile Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Petru Dalca, Gabriela – Lola Anghel și Mihai Deaconu.
Deputatul PP-DD de Iași Daniel Vasile Oajdea a declarat pentru Transilvania-tv.ro că, a fost exclus din partid pe motiv că nu mai recunoaște actuala conducere a partidului, și a denunțat împreună cu colegii lui, protocolul de colaborare cu PSD în cadru parlamentar. ”Conducerea pe care noi am anunțat public că o considerăm ilegitimă și nu o recunoaștem, ne-a exclus din partid! În cursul nopții de ieri a dat o decizie de excludere dar care probabil va fi contestată în grup de către toți colegii parlamentari, numai pentru a demonstra că această conducere este ilegitimă” a explicat alesul.
Parlamentarul de Iași, Oajdea a adăugat că majoritatea membrilor PP-DD au cerut în mod repetat organizarea unui Congres pentru desemnarea altei conduceri a formațiunii, acuzând că actuala conducere are o sigură miză: banii și funcțiile în Executiv. ”După ce am desemnat un nou lider de grup în Camera Deputaților (Daniel Fenechiu nr.) am anunțat că denunțăm protocolul de colaborare cu PSD-ul pe linie parlamentară, făcut de vechea conducere a PP-DD pe care noi nu o recunoaștem. Noi am solicitat să nu mai pierdem în mod ilegal acei bani care vin la partid, de aceea am și cerut Congres să desemneze o nouă conducere. Singura miză a actualei conduceri este de a primi acele sinecuri pentru ei și apropiații lor și funcțiile de prin Guvern și de a cheltui banii care vin pe legea partidelor (…)”. Alesul ieșean a punctat că pe cei de la vârful partidului nu-i interesează de cetățenii care i-au trimis în Parlament. ”Nu-i interesază ce se întâmplă nici cu partidul, nu-i interesează nici că oamenii care ne-au susținut și votat au avut anumite așteptări, asta-i singura lor miză. Ăsta-i motivul pentru care noi parlamentarii cu tot riscul cunoscut, ne-am asumat această decizie și am zis că ori ori” a tranșat el.
Politicianul a mai spus că voturile electoratului ”Poporului” au fost ”amanetate” dar și că Iohannis a fost opțiunea acestora în turul II de scrutin. ”Ei, (conducerea PP-DD nr.) pentru niște avantaje personale, au amanetat cumva în alb toate voturile, atât ale aleșilor locali cât și a parlamentarilor. Este limpede că în turul II al alegerilor prezidențiale votanții PP-DD l-au votat pe Iohannis. Dar mulți dintre politicieni cred că pot prosti la nesfârșit electoratul cu diverse minciuni și promisiuni” a conchis acesta.
Mai mult, el s-a plâns că, de când au semnat pactul de colaborare cu social-democrații, nu a trecut nicio inițiativă legislativă a pp-dd-ilștilor. ”Nu a trecut nicio inițiativă! Asta-i problema, nu ne-au susținut. Să nu credeți că n-au fost discuții în interiorul partidului și pe această temă (…) a adăugat el.
Deputatul exclus din PP-DD a dat de înțeles că pe viitor ar putea exista o alianță cu cei din opoziție, doar că încă nu a fost decis acest aspect. ”Decizia o vom lua în cadrul grupului dacă urmează să facem o alianță cu ACL sau dacă luăm o decizie cu privire la viitorul politic” a apreciat Oajdea.
Daniel Fenechiu redevenit liderul deputaților PP-DD din Camera Deputaților vorbește în termini duri la adresa ”echipei” de conducere a formațiunii ”domnului Dan”. ”Noaptea trecută a fost ”noaptea minții” în PP-DD. Obscurul Birou Național de Coordonare al partidului, întrunit la miez de noapte ca huhurezii, a decis să mai dea o lovitură de grație partidului, excluzând din partid majoritatea deputaților care au înțeles că PP-DD-ul n-a fost niciodată altceva decât SRL-ul lor (…)” a comentat vizibil deranjat Fenechiu. În plus, el sare în apărarea colegilor proaspăt excluși din PP-DD, despre care spune că și-au permis să aibă coloană vertebrală. ”Au plătit cu calitatea de membru, faptul că și-au permis să aibă coloană vertebrală (…) în definitiv, nimic nou (…) Important este că nepoata Mareșalului și gașca ei de abonați la sinecurile furnizate de Ponta să rămână la ciolan (…). Chiar dacă rămân singuri în partid. Să aibă ștampila si să poată vorbi de amintirile transfomate în coșmar; din păcate pentru ei, nu va fi așa, sfârșitul lor e mult mai aproape decât își imaginează (…)” a tunat deputatul Daniel Fenechiu.

Andreea POCOL

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus