Grindină cât ouăle de găină căzute azi dimineață în județul Satu Mare Reviewed by CD on . După ce ieri, în jurul orelor amiezii, a căzut grindină în zona Viile Satu Mare, Medișa și Hodișa, azi dimineață, culturile agricole din zona Careiului au fost După ce ieri, în jurul orelor amiezii, a căzut grindină în zona Viile Satu Mare, Medișa și Hodișa, azi dimineață, culturile agricole din zona Careiului au fost Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grindină cât ouăle de găină căzute azi dimineață în județul Satu Mare

Grindină cât ouăle de găină căzute azi dimineață în județul Satu Mare

Grindină cât ouăle de găină căzute azi dimineață în județul Satu Mare

După ce ieri, în jurul orelor amiezii, a căzut grindină în zona Viile Satu Mare, Medișa și Hodișa, azi dimineață, culturile agricole din zona Careiului au fost culcate la pământ de bucăți de gheață mari aproape cât un ou de găină.

Se pare că localitatea Ghenci a fost cea mai afectată de grindina căzută în această dimineață, dar au fost distruse culturi și în alte localități din zonă. De asemenea, au mai fost semnalate căderi de gheață la Moftin și Carei, dar de dimensiuni mai mici. După ce vremea se va liniști, autoritățile sătmărene vor demara o procedură de invanteriere a pagubelor în județ.

Anul trecut, în urma grindinii căzute la finele lunii mai, peste 20.000 de hectare de culturi agricole au fost distruse, relatează portalsm.ro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus