Cupa finanțistului la fotbal 2016 SED LEX Reviewed by CD on . Zilele trecute a avut loc la Dănești, jud Maramureș - a IX a Ediție - Cupa finanțistului la fotbal 2016. Această competiție este organizată de către Sindicatul Zilele trecute a avut loc la Dănești, jud Maramureș - a IX a Ediție - Cupa finanțistului la fotbal 2016. Această competiție este organizată de către Sindicatul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cupa finanțistului la fotbal 2016 SED LEX

Cupa finanțistului la fotbal 2016 SED LEX

Cupa finanțistului la fotbal 2016 SED LEX

Zilele trecute a avut loc la Dănești, jud Maramureș – a IX a Ediție – Cupa finanțistului la fotbal 2016. Această competiție este organizată de către Sindicatul SED LEX. Au participat 6 județe din regiunea Nord Vest: Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj Napoca, Bihor, Sălaj. Competiția s-a desfășurat pe parcursul a două zile, în cadrul cărora echipa fiecărui județ participant a avut cinci meciuri prin tragere la sorți, după care s-a realizat clasamentul.
Această competiție a fost câștigată pentru prima data de către echipa județului Satu Mare. De asemenea, golgheterul compititiei a fost tot un membru al echipei noastre: Robas Vasile. Urmează turneul național, la care echipa județului nostru va participa.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus