Grădiniţă nouă la Sătmărel, cămin pentru vârstnici la Curtuiuş Reviewed by CD on . Primarul Dorel Coica a prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, unele dintre proiectele ce se derulează sau urmează să fie implementate în viitorul a Primarul Dorel Coica a prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, unele dintre proiectele ce se derulează sau urmează să fie implementate în viitorul a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grădiniţă nouă la Sătmărel, cămin pentru vârstnici la Curtuiuş

Grădiniţă nouă la Sătmărel, cămin pentru vârstnici la Curtuiuş

Grădiniţă nouă la Sătmărel, cămin pentru vârstnici la Curtuiuş

Primarul Dorel Coica a prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, unele dintre proiectele ce se derulează sau urmează să fie implementate în viitorul apropiat în municipiul Satu Mare.

Astfel, chiar în cursul acestei zile au fost semnate la Agenţia de Dezvoltare Regională din Cluj contractele pentru construirea sălii de sport la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” şi cel pentru reabilitarea termică şi dotarea cu echipament IT a Şcolii „Bălcescu-Petofi”, investiţie în valoare de aproape 2,2 milioane de lei.
De asemenea, au fost depuse deja, în vederea finanţării, proiectele de continuare a reabilitării clădirilor Colegiului Naţional „Doamna Stanca” şi a Şcolii nr.10.
Ca rezultat al vizitei primarului Dorel Coica în Germania din urmă cu două săptămâni, au sosit deja primele propuneri concrete de colaborare de la partenerii din ţara respectivă. Astfel, o societate germană doreşte să construiască o grădiniţă la Sătmărel, iar o fundaţie din oraşul Heilbronn şi-a exprimat intenţia de a amenaja un cămin pentru vârstnici în zona Curtuiuş.
Edilul-şef doreşte să pună la dispoziţia germanilor clădirea atribuită iniţial Asociaţiei Langdon Down Transilvania, dar nefolosită în ultima vreme.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus