FLEX – Expoziție plutitoare la Satu Mare Reviewed by CD on . Expoziția interactivă FLEX este găzduită într-un container maritim uzat, care din exterior pare ca fiind o navă. Iar în interior putem urmări procedura de recic Expoziția interactivă FLEX este găzduită într-un container maritim uzat, care din exterior pare ca fiind o navă. Iar în interior putem urmări procedura de recic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»FLEX – Expoziție plutitoare la Satu Mare

FLEX – Expoziție plutitoare la Satu Mare

FLEX – Expoziție plutitoare la Satu Mare

Expoziția interactivă FLEX este găzduită într-un container maritim uzat, care din exterior pare ca fiind o navă. Iar în interior putem urmări procedura de reciclare par cu pas a deșeurilor de plastic colectate din apele fluviale. Containerul albastru este locația multiplelor activități. Alături de informațiile despre deșeurile de plastic, vizitatorii pot descoperi și partea practică a reciclării acestora. Mai mult decât atât, chiar se poate încerca ce înseamnă în practică această procedură, de la colectarea plasticelor, mărunțirea și topirea lor, și până la procedura de obținere a unui nou obiect cu totul nou.
Expoziția interactivă se desfășoară și poate fi vizitată în perioada 28-30 septembrie, între orele 10.00 – 16.00 în Piața Libertății, în parcarea din fața Catedralei Romano-Catolice din Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus