Femei prinse în flagrant în timp ce vindeau etnobotanice Reviewed by CD on . Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat în cursul zilei de vineri 07.07.a.c., sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Spe Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat în cursul zilei de vineri 07.07.a.c., sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Spe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Femei prinse în flagrant în timp ce vindeau etnobotanice

Femei prinse în flagrant în timp ce vindeau etnobotanice

Femei prinse în flagrant în timp ce vindeau etnobotanice

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat în cursul zilei de vineri 07.07.a.c., sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, în zona centrală a municipiului Satu Mare, în vederea prevenirii şi combaterii infracțiunilor de natură judiciară comise pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psiho-active.

Astfel, au fost prinse în flagrant trei femei, în vârstă de 19, 33 şi 45 de ani toate din Satu Mare în timp ce comercializau substanțe psiho-active (denumite generic etnobotanice).
La controlul efectuat, asupra acestora au fost găsite 38 de plicuri având în conţinut astfel de substanțe.
Atât persoanele în cauză, cât şi produsele ridicate de la acestea au fost predate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, urmând ca în funcţie de rezultatul analizelor de laborator să se dispună măsurile legale.
Pentru siguranţa lor, recomandăm cetăţenilor ca în situaţia în care observă persoane cu un comportament antisocial sau dacă sunt abordaţi de persoane necunoscute în scopuri obscure, să anunţe cea mai apropiată patrulă sau unitate de poliţie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus