Șeful peste fotbalul sătmărean, Ștefan Szilagyi zis Sisi, condamnat pentru evaziune fiscală Reviewed by CD on . Președintele Asociației Județene de Fotbal, Ștefan Szilagyi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, potrivit unei senti Președintele Asociației Județene de Fotbal, Ștefan Szilagyi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, potrivit unei senti Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șeful peste fotbalul sătmărean, Ștefan Szilagyi zis Sisi, condamnat pentru evaziune fiscală

Șeful peste fotbalul sătmărean, Ștefan Szilagyi zis Sisi, condamnat pentru evaziune fiscală

Șeful peste fotbalul sătmărean, Ștefan Szilagyi zis Sisi, condamnat pentru evaziune fiscală

Președintele Asociației Județene de Fotbal, Ștefan Szilagyi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, potrivit unei sentințe a Tribunalului Satu Mare.

Aceeași instanță a stabilit și un termen de încercare de patru ani, perioadă în care dacă va mai încălca legea în orice fel, riscă să ajungă automat la închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa.
De asemenea, instanța a dispus și recuperarea sumei de peste 260.000 de lei cu care acesta a prejudiciat statul prin intermediul firmei sale, Cafe Center SRL.
Firma, binecunoscută în mediile fotbalistice conduse de aproape două decenii de șeful alintat cu porecla ”Sisi”, se ocupă cu distribuirea cafelei în automatele instalate în diferite spații publice sau comerciale și a fost amintită și în cazul unor ”învârteli” cu anumite cantități exagerate de cafele și facturi cu sume presupus fictive plătite de clubul Olimpia Satu Mare pe vremea când Ștefan Szilagyi controla, prin interpuși, și clubul fanion al județului.
Condamnarea s-a pronunțat în baza unui dosar alcătuit după un control al Finanțelor la firma cu pricina, dar aceasta nu este definitivă, iar Ștefan Szilagyi a anunțat deja că va face recurs.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus