Elevii de la Liceul „Ioniță G. Andron”, câștigătorii competiției Eurotehnicus Reviewed by CD on . Sala mica a Prefecturii a găzduit joi cea de-a doua ediție a competiției Eurotehnicus 2016/2017, concurs de creativitate tehnică dedicat în elevilor din învățăm Sala mica a Prefecturii a găzduit joi cea de-a doua ediție a competiției Eurotehnicus 2016/2017, concurs de creativitate tehnică dedicat în elevilor din învățăm Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevii de la Liceul „Ioniță G. Andron”, câștigătorii competiției Eurotehnicus

Elevii de la Liceul „Ioniță G. Andron”, câștigătorii competiției Eurotehnicus

Elevii de la Liceul „Ioniță G. Andron”, câștigătorii competiției Eurotehnicus

Sala mica a Prefecturii a găzduit joi cea de-a doua ediție a competiției Eurotehnicus 2016/2017, concurs de creativitate tehnică dedicat în elevilor din învățământul tehnologic.

La concurs s-au înscris inițial opte echipe, dar până la final doar șase au reușit să-și pună imaginația în practică și să își prezinte propriile creații.
Astăzi cele șase echipe participante și-au prezentat invențiile în fața juriului format din Daniel Moga, președinte, directorul extensiei Satu Mare a Universității Tehnice Cluj, Ioan Dumitrache, președintele Coaliției Române pentru Educație și Inginerie, Tiberiu Markos, vicepreședintele Asociației Economice Germane Române, Iosif Holczi, președintele Asociației Camera Meșteșugarilor, prefectul Radu Bud, viceprimarul Doina Feher, Radu Marița din partea prefecturii, Adriana Dângă de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.
Juriul a avut de luat o decizie destul de grea, deoarece toate cele 6 creații au fost foarte reușite. În urma deliberării învingători au ieșit elevii de la Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” (Iga Novation) din Negrești Oaș care au prezentat „Robotul Rățoiu Donald” care se mișcă, luminează și dansează pe muzică oșenească atunci când i se pune un clop în cap, locul II a fost ocupat de echipajul Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” Carei cu „Robotul nr. 1”, locul III le-a revenit celor de la Colegiul Tehnologic „Ion I.C.Brătianu” și Liceul Teologic „Ham Janos”, iar mențiune au luat cei de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei și Liceul „Unio – Traian Vuia” Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus