Diplomat japonez în vizită la Sătmar Reviewed by CD on . Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a primit marţi vizita ministrului consilier (adjunct al șefului de misiune) în cadrul Ambasadei Japoniei, Hidehiro Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a primit marţi vizita ministrului consilier (adjunct al șefului de misiune) în cadrul Ambasadei Japoniei, Hidehiro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Diplomat japonez în vizită la Sătmar

Diplomat japonez în vizită la Sătmar

Diplomat japonez în vizită la Sătmar

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a primit marţi vizita ministrului consilier (adjunct al șefului de misiune) în cadrul Ambasadei Japoniei, Hidehiro Hosaka, însoțit de doamna Cristina Panaite, funcționar în cadrul Ambasadei.

Principalele teme discutate au fost situația investițiilor străine in municipiul Satu Mare, a facilităților privind atragerea investitorilor străini și posibilitatea de a aduce investitori japonezi în Satu Mare.
După ce a explicat avantajele pe care municipiul Satu Mare le oferă din punct de vedere economic, geografic şi cultural, primarul a pus în discuție posibilitatea de a realiza o legătură directă cu un oraș din Japonia.
La finalul întrevederii, domnul Hosaka a punctat faptul că pe orice drum care trebuie străbătut, primul pas e cel mai important și se bucură că acest pas a fost făcut cu dreptul. În acest sens, edilul-șef l-a asigurat de toată susținerea și prietenia lui.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus