Depuneri de coroane, concerte și fasole cu ciolan de Ziua Naţională Reviewed by CD on . Prefectura Satu Mare, Consiliu Județean Satu Mare și Primăria Satu Mare organizează diverse manifestări pentru sătmăreni cu ocazia Zilei Naționale a României. C Prefectura Satu Mare, Consiliu Județean Satu Mare și Primăria Satu Mare organizează diverse manifestări pentru sătmăreni cu ocazia Zilei Naționale a României. C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Depuneri de coroane, concerte și fasole cu ciolan de Ziua Naţională

Depuneri de coroane, concerte și fasole cu ciolan de Ziua Naţională

Depuneri de coroane, concerte și fasole cu ciolan de Ziua Naţională

Prefectura Satu Mare, Consiliu Județean Satu Mare și Primăria Satu Mare organizează diverse manifestări pentru sătmăreni cu ocazia Zilei Naționale a României.

Conform liderilor celor trei instituții, prefectul Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor și viceprimarul Radu Roca, în Satu Mare vor fi ample manifestări, de la depuneri de coroane, la concerte și foc de artificii.
În cazul în care cetățenii care vor lua parte la concertele ce vor avea loc în Piața 25 Octombrie vor avea nevoie de mâncare…nici o problemă, cele trei instituții pun la dispoziție 3.000 de porții de fasole cu ciolan.
Programul manifestărilor:
Depuneri de coroane la busturile: ora 9.45 – Mihai Viteazul, 10.30 – Corneliu Coposu, 10.45 – I.C. Brătianu, 11.00 – Iuliu Maniu, 11.30 – Sfințire și depunere de jerbe la Troița ridicată în memoria Eroilor Neamului, 12.00 – Ceremonialul oficial, depunere de coroane și paradă militară la statuia Dr. Vasile Lucaciu, unde va avea loc și un recital al Corului Bărbătesc din Finteușu Mare.
Începând cu 13.00 se dă startul la distracție în Piața 25 Octombrie
De la ora 13.00 va cânta Veta Biriș urmată de Marius Ciprian Pop, Petrică Mureșan, Maria Petca Poptean, Georgiana Marina, Nicolae Mureșan, Ioan Dordoi și Felix Gălan, Florentina și Petre Giurgi, Ansamblul Cununița și Cununița Năzdrăvană, George Negrea, Trupa Harp și Park Folk Grup.
Suprizele zilei sunt formația Talisman, care va cânta începând cu ora 19.00, iar de la ora 20.00 va avea loc un superb foc de artificii.
Și Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” va organiza de la ora 19.00, un concert simfonic cu ocazia Zilei Naționale. Intrarea este gratuită.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus