Copiii de la Centrul Caritas din Turulung au curățat de deșeuri malul râului Tur Reviewed by CD on . Centrul comunitar „Sf. Martin de Tours” din Turulung, instituție care funcționează sub egida Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, a organizat joi o acțiun Centrul comunitar „Sf. Martin de Tours” din Turulung, instituție care funcționează sub egida Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, a organizat joi o acțiun Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Copiii de la Centrul Caritas din Turulung au curățat de deșeuri malul râului Tur

Copiii de la Centrul Caritas din Turulung au curățat de deșeuri malul râului Tur

Copiii de la Centrul Caritas din Turulung au curățat de deșeuri malul râului Tur

Centrul comunitar „Sf. Martin de Tours” din Turulung, instituție care funcționează sub egida Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, a organizat joi o acțiune de colectare a deșeurilor.

Elevi din clasele I-IV, beneficiari ai centrului, alături de doamnele învățătoare Geng Noémi, Ilyés Ágota, Igli Mónika și Lakatos Enikő, respectiv Vincze Noémi – asistent social, au curățat de deșeuri digul de pe malul râului Tur, pe o porțiune de 300 de metri, precum și terenul de fotbal din localitate.
În acțiune s-au implicat 62 de copii. După îndeplinirea sarcinii, harnicii elevi au participat la un picnic la iarbă verde.
Echipa Centrului comunitar „Sf. Martin de Tours” pune accent pe educația ecologică a copiilor și tinerilor care frecventează centrul, organizând regulat acțiuni de colectare a deșeurilor.
Primăria Comunei Turulung s-a ocupat de transportul gunoiului adunat, contribuind astfel la succesul acțiunii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus