Conferință SuperTeach organizată în Satu Mare Reviewed by CD on . Peste 200 de profesori din județul Satu Mare și împrejurimi s-au adunat sâmbătă, 21 mai a.c., la Conferința SuperTeach cu tema ”Profesorul, lider al schimbării” Peste 200 de profesori din județul Satu Mare și împrejurimi s-au adunat sâmbătă, 21 mai a.c., la Conferința SuperTeach cu tema ”Profesorul, lider al schimbării” Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Conferință SuperTeach organizată în Satu Mare

Conferință SuperTeach organizată în Satu Mare

Conferință SuperTeach organizată în Satu Mare

Peste 200 de profesori din județul Satu Mare și împrejurimi s-au adunat sâmbătă, 21 mai a.c., la Conferința SuperTeach cu tema ”Profesorul, lider al schimbării”, organizată de Asociația SuperTeach, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu”.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Gheorghe Stan, a prezentat pe scurt eforturile care se fac la nivelul municipalității pentru susținerea unei educații de calitate:
„În ultimii ani s-au făcut eforturi foarte mari pentru reabilitarea unităților de învățământ ca să oferim un climat cât mai bun elevilor noștri. Sperăm să contribuim la creșterea calității învățământului sătmărean”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus