Concursul Internațional de Scrimă „Cupa Satu Mare” Reviewed by CD on . Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare va fi sâmbătă şi dumincă gazda celei de-a V-a ediţii a Concursului Internaţional de Scrimă “Cupa Satu Mare”, pr Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare va fi sâmbătă şi dumincă gazda celei de-a V-a ediţii a Concursului Internaţional de Scrimă “Cupa Satu Mare”, pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Concursul Internațional de Scrimă „Cupa Satu Mare”

Concursul Internațional de Scrimă „Cupa Satu Mare”

Concursul Internațional de Scrimă „Cupa Satu Mare”

Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare va fi sâmbătă şi dumincă gazda celei de-a V-a ediţii a Concursului Internaţional de Scrimă “Cupa Satu Mare”, proba floretă feminin, categoria Cadete.

În cadrul unei conferință de presă susținută de primarul Dorel Coica, președintele Clubului Sportiv Satu Mare, Marcel Tarța, și antrenorul Dan Șuta, a fost prezentat pe scurt programul competiției, care se va desfășura atât în sala de scrimă „Alexandru Csipler”, cât și în sala de sport a Colegiului Național „Ioan Slavici”.
Această competiţie este una dintre cele mai puternice din România din acest an. La concurs vor participa 78 de floretişti din 12 ţări pentru o nouă etapă a Circuitului European pentru cadeţi. O noutate în materie de participanți, anul acesta vor fi prezenți la Satu Mare și sportivi din Japonia și Egipt. România va fi reprezentată de 15 floretiste.
Competiţia va începe sâmbătă la ora 9, când vor avea loc preliminariile, iar finalele concursului la individual fete se vor desfăşura sâmbătă de la ora 17. Duminică dimineața vor avea loc probele pe echipe și individual masculin, iar finalele se vor desfășura la ora 14.
„Doresc să mulţumesc în mod special doamnei Ana Pascu, preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă pentru sprijinul şi contribuţia pe care a avut-o în cuprinderea oraşului Satu Mare în Circuitul European de Competiţii, alături de oraşe precum Varşovia (Polonia), Reikjavik (Islanda), Goteborg (Suedia) , Pisa (Italia) , Cracovia (Polonia), Berlin (Germania), Moeding (Austria), Budapesta (Ungaria), Bratislava (Slovacia), Poznan (Polonia), Londra (Anglia). Mulţumesc întregii conduceri a Federaţiei Române de Scrimă pentru colaborarea în organizarea celei de-a V-a ediţii a Cupei Satu Mare – floretă cadete” – a declarat primarul Dorel Coica.
Organizatorii competiţiei sunt Primăria Satu Mare împreună cu Federaţia Română de Scrimă, CS Satu Mare, DJTS Satu Mare şi Asociaţia „Fencing” Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus