Cod galben de viituri, până marţi, pe râurile din judeţul Satu Mare Reviewed by CD on . În urma atenţionării Cod portocaliu de viituri, valabilă pe râuri din judeţul Satu Mare, prefectul Radu Roca s-a aflat în teritoriu pentru a verifica împreună c În urma atenţionării Cod portocaliu de viituri, valabilă pe râuri din judeţul Satu Mare, prefectul Radu Roca s-a aflat în teritoriu pentru a verifica împreună c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cod galben de viituri, până marţi, pe râurile din judeţul Satu Mare

Cod galben de viituri, până marţi, pe râurile din judeţul Satu Mare

Cod galben de viituri, până marţi, pe râurile din judeţul Satu Mare

În urma atenţionării Cod portocaliu de viituri, valabilă pe râuri din judeţul Satu Mare, prefectul Radu Roca s-a aflat în teritoriu pentru a verifica împreună cu specialiştii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Satu Mare , ai Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Satu Mare şi ai Apelor Române situaţia de pe cursul râurilor Crasna şi Tur şi cea de la Barajul de Acumulare de la Călineşti Oaş.

Ca o primă măsură s-a decis închiderea circulaţiei pe Drumul județean 109 K : Oraşu Nou- Prilog- Remetea Oasului- Boineşti – Călineşti Oaş…. Drumul se închide temporar până la scăderea nivelului de pe răul Tur.
Institutul Naional de Hidrologie si Gospodărire a Apelor a emis şi un Cod galben de viituri, valabil până marţi, pe râuri din bazinele hidrografice din judeţele Satu Mare şi Bihor.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus