Centrul de zi pentru vârstnici din Satu Mare, gazdă pentru seniorii din oraș Reviewed by CD on . Centrul de zi pentru vârstnici din Satu Mare, de pe Aleea Jiului, a fost înființat prin Programul POCU 2014-2020, din fonduri europene. Primăria Municipiului Sa Centrul de zi pentru vârstnici din Satu Mare, de pe Aleea Jiului, a fost înființat prin Programul POCU 2014-2020, din fonduri europene. Primăria Municipiului Sa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Centrul de zi pentru vârstnici din Satu Mare, gazdă pentru seniorii din oraș

Centrul de zi pentru vârstnici din Satu Mare, gazdă pentru seniorii din oraș

Centrul de zi pentru vârstnici din Satu Mare, gazdă pentru seniorii din oraș

Centrul de zi pentru vârstnici din Satu Mare, de pe Aleea Jiului, a fost înființat prin Programul POCU 2014-2020, din fonduri europene. Primăria Municipiului Satu Mare, prin Direcția de Asistență Socială Satu Mare și în parteneriat cu Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare au reușit să acceseze 2,7 milioane de lei.

Astfel seniorii au la dispoziție spații unde să desfășoare activități pentru a se menține activi și optimiști, unde primesc sprijin și consiliere din partea personalului specializat și a mai multor oameni de bine, care s-au implicat mod voluntar pentru a organiza activități specifice seniorilor. După doi ani, centru este plin de viață, un loc primitor unde beneficiarii își petrec timpul liber.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus