Campania antidrog „Alege conștient!” se lansează joi Reviewed by CD on . În perioada 12-27 martie 2015, la nivelul liceelor din județul Satu Mare, se va derula campania de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor ”Alege c În perioada 12-27 martie 2015, la nivelul liceelor din județul Satu Mare, se va derula campania de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor ”Alege c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Campania antidrog „Alege conștient!” se lansează joi

Campania antidrog „Alege conștient!” se lansează joi

Campania antidrog „Alege conștient!” se lansează joi

În perioada 12-27 martie 2015, la nivelul liceelor din județul Satu Mare, se va derula campania de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor ”Alege conștient!”.

Programul este inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, având ca parteneri Consiliul Județean Satu Mare, Instituția Prefectului și Inspectoratul de Poliție Județean.
Lansarea campaniei ”Alege conștient!” va avea loc joi, 12 martie 2015, ora 10, în Sala multimedia a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus