Buget mai mare la județ Reviewed by CD on . În ședința extraordinară de luni a Consiliului Județean Satu Mare a fost aprobat în unanimitate bugetul județului, în valoare de 343 de milioane de lei, cu o cr În ședința extraordinară de luni a Consiliului Județean Satu Mare a fost aprobat în unanimitate bugetul județului, în valoare de 343 de milioane de lei, cu o cr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Buget mai mare la județ

Buget mai mare la județ

Buget mai mare la județ

În ședința extraordinară de luni a Consiliului Județean Satu Mare a fost aprobat în unanimitate bugetul județului, în valoare de 343 de milioane de lei, cu o creștere semnificativă față de bugetele anilor trecuți, care nu ajungeau la 300 milioane de lei.

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, această majorare de buget se datorează demarării unor proiecte importante de investiții în județ, iar bugetul ar putea crește și mai mult, pe parcursul acestui an, urmând să se facă rectificări, pe măsură ce vor fi semnate contractele pentru alte proiecte importante, mai ales cele legate de reabilitarea unor drumuri județene.
Pentru funcționarea și dezvoltarea instituțiilor medicale din subordinea Consiliului Județean Satu Mare s-au alocat 15,3 milioane de lei și în curând va începe reabilitarea secțiilor de Neurologie, Anestezie și Terapie Intensivă ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Pe lângă cele două secții, va urma și modernizarea bucătăriei instituției.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus